0 Your Winkelwagen

Betalen

U kunt bij ons op de volgende manieren betalen

iDEAL

Deze betaalmethode is alleen mogelijk voor bestellingen binnen Nederland. Bij deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van de specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als u telebankiert, kunt u direct gebruik maken van IDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.

 

MisterCash

Deze betaalmethode is alleen mogelijk voor bestellingen binnen België. Bij deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van de specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als u telebankiert, kunt u direct gebruik maken van Mistercash, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.

 

Sofortbanking

Deze betaalmethode is alleen mogelijk voor bestellingen binnen Duitsland. Bij deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van de specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als u telebankiert, kunt u direct gebruik maken van Sofortbanking, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.

 

PayPal

Deze betalingsmethode is mogelijk voor bestellingen over de hele wereld. Bij deze betaalmethode kunt u direct na het bestelproces de betalingafhandelen via de website van PayPal. U kunt betalen via uw creditcard in de beveiligde omgeving van PayPal. Als u de beschikking heeft over een PayPall rekening, dan kunt u hier ook mee betalen. Hier dient u zich dan voor aan te melden.