0 Your Winkelwagen

Veel gestelde vragen

Welke dikte moet ik kiezen?

De dikte die u nodig heeft is afhankelijk van het materiaal wat u wilt verwerken en de krachten die op de materiaal komen te staan. Op onze website hebben wij onze producten opgedeeld in dikte en materiaal. Bij de product beschrijving van ieder product staat vermeld in welke soort producten ze verwerkt kunnen worden.

Hoe kan ik betalen?

U kunt op verschillende manieren uw bestelling afrekenen. De meest gebruikte manier is via IDeal in Nederland in Belgien is de meest gebruikte manier Bancontact/Mistercash. Ook kunt u bij ons met uw creditcard betalen via PayPal.

Waar bezorgen jullie allemaal?

Tijdens het afrekenen kunt u kiezen tussen Nederland en Belgien. In principe verzenden wij dus alleen naar deze landen. Mocht u uw bestelling willen laten versturen naar een ander land dan zouden wij het prettig vinden als u ons een email stuurd met de vraag voor de tarieven van deze zending.

U kunt deze email sturen naar:

E: info@koop-naaigaren.nl

Waar kan ik een offerte opvragen?

U kunt bij ons altijd een offerte opvragen. Dit kunt u doen door op de homepagina op de link "Offerte op maat" onder aan de pagina onder het kopje Zakelijk te klikken. U komt dan in een contactformulier waar u de benodigde gegevens kunt invullen.

Staat uw vraag er niet bij?

Stuur ons dan een email of bel ons op.

E: info@koop-naaigaren.nl

T: 06-40253350