0 Your Winkelwagen

Zakken naaimachine garen, zaknaaigarens NM20/4 1250M COL NATURAL

Zaknaaimachine garen

Hover over an image to enlarge

7.50 Ex. BTW
(9.08 incl btw)
Onze kwantumkortingen:
Hoeveelheid 10+
Prijs 7.13
+
SP12.000

Ontdek ons hoogwaardige zaknaaigaren Nm20/4 voor het verpakken van bulkproducten! Met een samenstelling van 100% spun polyester biedt ons naaigaren duurzaamheid en betrouwbaarheid, waardoor het ideaal is voor gebruik in diverse sectoren. 

Of u nu werkzaam bent in de voedingsmiddelenindustrie, agrarische industrie, chemische, farmaceutische en mineralenindustrie, of de bouwsector, ons zaknaaigaren voldoet aan uw eisen. Met zijn sterke constructie kan het gemakkelijk omgaan met de rigoureuze eisen van het verpakken van bulkproducten.

Het Nm20/4-formaat biedt de perfecte balans tussen dikte en sterkte, waardoor het geschikt is voor verschillende soorten verpakkingen. Of u nu zakken, dozen, jutezakken of andere materialen moet sluiten, ons zaknaaigaren zorgt voor een professionele afwerking.

Bij koop-naaigaren staan kwaliteit en klanttevredenheid voorop. Ons zaknaaigaren wordt zorgvuldig geproduceerd en voldoet aan de hoogste normen. U kunt erop vertrouwen dat u een product ontvangt dat betrouwbaar en consistent presteert, keer op keer.

 

Garen Eigenschappen

Behandeld tegen weersomstandigheden:
Niet extra behandeld
Dikte:
Nm 15 (207 tex) (0.51mm)
Geadviseerde naald dikte:
Nm 130 - Nm 160
Materiaal:
Spun Polyester
Met de hand verwerkbaar:
Ja
Meters:
1250 M
Spoel:
Cone
Verwerkbaar op hobby naaimachine:
Niet zeker, vraag het na bij uw naaimachine fabrikant.
Verwerkbaar op industrie machine:
Ja